7 DAGEN
GRATIS FITNESS

SCHRIJF U
SNEL IN!
Lees meer

Boxing Indoor

Boksen is de ideale combinatie van conditie- en krachttraining. Door explosieve en intensieve bewegingen zoals stoten stijgt jouw hartslag en ademhaling. Boksen heeft ook een positief effect op jouw evenwicht, behendigheid en reactievermogen. Je voelt je sterk, energiek en jij kan de hele wereld aan! Fitlife heeft de handen ineengeslagen met Jordy Ronken om ook in Budel bokslessen op de kaart te zetten!

Waarom meedoen met Boxing?
De energieke training zet jouw hele lichaam aan het werk. Je leert technieken van de trainer, hoe het beste te stoten, hoe je stoten van een ander kunt ontwijken, je houding en je voetenwerk.
Een bokser is continue in beweging: verplaatsen, verdedigen en stoten, dit alles in oneindige combinaties van bewegingen. Het boksen wordt gecombineerd met kracht en cardio blokken, waardoor je training een full-body workout wordt.

Wat heb je nodig?
Voor deelname aan één van de Boxing lessen dien je, in verband met hygiëne, zelf handschoenen en bandages aan te schaffen. Deze zijn uiteraard bij Fitlife verkrijgbaar. Voor de eerste proefles kun je gebruik maken van het materiaal dat wij ter beschikking stellen.

Boek de les hier via ons Groepslesrooster. 

Vecht jezelf fit!