7 DAGEN
GRATIS FITNESS

SCHRIJF U
SNEL IN!
Lees meer

Boxing

Boksen is de ideale combinatie van conditie- en krachttraining. Door explosieve en intensieve bewegingen zoals stoten stijgt jouw hartslag en ademhaling. Boksen heeft ook een positief effect op jouw evenwicht, behendigheid en reactievermogen. Je voelt je sterk, energiek en jij kan de hele wereld aan! Fitlife heeft de handen ineengeslagen met wedstrijdbokser Yusuf Yildiz om ook in Budel bokslessen op de kaart te zetten!

Waarom meedoen met Boxing?
De energieke training zet jouw hele lichaam aan het werk. Je leert technieken van de trainer, hoe het beste te stoten, hoe je stoten van een ander kunt ontwijken, je houding en je voetenwerk.
Een bokser is continue in beweging: verplaatsen, verdedigen en stoten, dit alles in oneindige combinaties van bewegingen. Het boksen wordt gecombineerd met kracht en cardio blokken, waardoor je training een full-body workout wordt.

Wat heb je nodig?
Voor deelname aan één van de Boxing lessen dien je, in verband met hygiëne, zelf handschoenen en bandages aan te schaffen. Deze zijn uiteraard bij Fitlife verkrijgbaar. Voor de eerste proefles kun je gebruik maken van het materiaal dat wij ter beschikking stellen.

Zomerrooster 2020

Deze les wordt wanneer het weer het toelaat outdoor bij Fitlife gegeven tijdens ons zomerrooster. Bij slecht weer wordt de les geannuleerd. Voor alle ochtend outdoor lessen geldt dat we de dag ervoor rond 18.00u melden of jouw outdoor training door gaat i.v.m. weersverwachtingen. Voor de avond lessen melden we je het dezelfde dag rond 12.00u. Dit ontvang je door middel van een push bericht via de app en per mail.

Boek de les hier via ons Groepslesrooster. 

Let op: onze indoor, outdoor en online activiteiten zijn alleen beschikbaar voor leden met een actief abonnement.

Wil jij graag je abonnement activeren stuur dan een mail naar info@fitlife-budel.nl

Vecht jezelf fit!