7 DAGEN
GRATIS FITNESS

SCHRIJF U
SNEL IN!
Lees meer

Corona.

Juist nu is Fitlife er voor jullie!

Naar aanleiding van de hoge Coronacijfers, zijn wij helaas verplicht om van dinsdag 15 december tot en met dinsdag 20 april geen binnen sport aan te bieden. Ook de Zonnebank en STUDIO 9 is gesloten. Toch staan we klaar om jullie ook de komende weken Fit & Gezond te houden zodat jullie maximaal weerstand hebben tegen Corona! Voor vragen kun je emailen naar info@fitlife-budel.nl. Telefonisch zijn wij van maandag t/m donderdag bereikbaar van 9.00u tot 20.00u, op vrijdag van 9.00u tot 18.00u . Je kunt niet binnenlopen voor vragen.

Lees snel verder hoe wij jullie fit door deze lockdown gaan coachen!

Lokale ondernemer

Wij zijn een kleine lokale ondernemer die zich het hele jaar 100% inzet om er voor te zorgen dat jullie nog fitter en actiever worden. Zonder jullie steun hadden we het afgelopen jaar niet door kunnen komen! We zullen ons ook maximaal inzetten om jullie de komende weken op afstand te coachen! We hopen dat we ook deze lockdown op jullie steun en liefde mogen rekenen in deze bijzondere tijden! Namens het team van Fitlife Budel: Blijf gezond!

Zorg goed voor jezelf en laten we vooral ook goed voor elkaar zorgen! Samen staan we sterk!

Fitness Outdoor in tent van 250 m2!

Na overleg met de RIVM en NL Actief (onze branchevereniging) mogen wij volgens de huidige richtlijnen outdoor training aanbieden. Nu het weer beter wordt en de temperaturen weer aan het stijgen zijn starten wij met outdoor fitness, zodat jullie weer aan jullie conditie en kracht kunnen gaan werken. We hebben een tent van 250 m2 geplaatst zodat de training ook bij slecht weer door kan gaan! Klik hier voor de foto's van onze fitnessruimte!

Tijdens de training kun je zelf aan de slag met je gebruikelijke equipment, als dumbells, halters, kettlebells maar er staan ook (cardio) apparaten, spinningfietsen en pully's. Net als bij de fitness binnen kunnnen jullie per half uur een blokje van één of anderhalf uur boeken om vrij te komen fitnessen. Je kunt natuurlijk ook de instructeur om hulp en oefeningen vragen.

Klik hier voor de complete uitleg van de training en de maatregels op onze website! Meld je hier aan via de website of boek via de app op het rooster bij FITNESS & MILON. Bel naar 0495-494333 voor meer informatie of hulp bij het inloggen!

Online groepslessen

Aangezien groepslessen volgen bij Fitlife binnen tijdelijk niet mogelijk is, gaan wij het sporten bij jou thuis brengen. Dat betekent dat jij je wekelijkse groepslesje gewoon vanuit je eigen woonkamer kunt volgen! Voor degenen die dit nog nooit gedaan hebben, hebben wij een korte uitleg zodat je weet hoe je thuis via Zoom de les kunt volgen! Klik hier voor alle uitleg! Mocht je er met deze uitleg nog niet aan uitkomen dan kun je van maandag t/m donderdag van 9.00u tot 20.00u en op vrijdag van 9.00u tot 18.00u  bellen naar 0495-494333 en dan helpt onze balie medewerker je graag vooruit! De nieuwe Foamrolling & de Total Abs vind je vanaf 15 maart in het Fitlife portaal! Klik hier om naar ons portaal te gaan!

Vanaf de eerste week van maart is ons wekelijkse aanbod van 19 live online lessen uitgebreid met 8 replay lessen!

Persoonlijke schema's om thuis te trainen

Dus wil jij een op maat gemaakt schema voor thuis, stuur dan nu een mailtje naar info@fitlife-budel.nl of neem even telefonisch contact met ons via 0495 - 494333. Vermeld daarin de materialen die jij thuis ter beschikking hebt en de eventuele blessures waar wij rekening mee dienen te houden bij het maken een schema.Natuurlijk willen wij jullie conditie zoveel mogelijk op peil houden en jullie helpen je doelen halen en behouden! Daarom hebben wij al onze instructeurs opgetrommeld en zij zitten allemaal voor jullie klaar om schema's te maken om thuis te trainen.

Je schema wordt automatisch toegevoegd aan je app. Je kunt vervolgens met jouw schema de oefeningen, met bijbehorende filmpjes, thuis uitvoeren! Mocht je nog geen gebruik maken van de app dan kunnen wij uiteraard het trainingsschema ook via de mail naar jullie toesturen!

Fit Talks

Ook nu staat het Fitlife team ieder dag live klaar voor al jouw vragen over sporten, bewegen en voeding. Hiervoor hebben wij speciaal een Fit Talks voor jullie ingericht. Hierbij kun je een 1 op 1 afspraak inplannen met 1 van onze coaches. Dit kan over trainen of voeding gaan maar mag ook als je gewoon even wat motivatie nodig hebt. Dit kan telefonisch, via Facetime of via Zoom. Om een Fit Talk in te plannen kun je van maandag t/m donderdag van 9.00u tot 20.00u en op vrijdag van 9.00u tot 18.00u bellen naar 0495-494333 of een email sturen naar info@fitlife-budel.nl.

Vernieuwde FitsnacksTV: Workouts voor thuis

Fitlife heeft een samenwerking met FitsnacksTV. Dit is een online portaal waar jullie via Fitlife toegang tot krijgen. Dit portaal staat vol met workouts die jullie thuis kunnen uitvoeren. Hier kunnen jullie dan ook thuis yoga beoefenen, dansen en andere workouts doen. Klik hier voor de promo video hoe FitsnacksTV werkt! Fitlife betaalt deze licentie en als lid van Fitlife kun je hier gratis gebruik van maken! Deze vind je op het portaal van Fitlife de link naar de nieuwe Fitsnacks met de nieuwe toegangscode. Klik hier om naar ons portaal te gaan!
Heb je nog moeite met inloggen? Dan kun je van maandag t/m donderdag van 9.00u tot 20.00u en op vrijdag van 9.00u tot 18.00u  bellen naar 0495-494333 of een email sturen naar info@fitlife-budel.nl.

FITLIFE@HOME

In deze gratis groep geeft Fitlife je gratis Home workouts, Challenges, Tips & Online coaching. Zo kunnen jullie ook thuis fit blijven wanneer je niet in de sportschool traint. Meld je nu aan en nodig je vrienden en familie uit! Klik hier voor de Facebook groep! Met zijn allen Fit @ Home!

Jouw abonnement tijdens Lockdown

Ook de komende weken staan we klaar om jullie Fit & Gezond te houden! De eerste lockdown zijn we ook samen met jullie doorgekomen, en dat gaat ons deze keer ook lukken! We kunnen ons voorstellen dat er echter ook leden zijn die het de komende weken financiëel niet makkelijk hebben. Wanneer het nodig is bestaat de mogelijkheid jouw abonnement van t/m 9 februari te onderbreken. Mocht je hier gebruik van willen maken bel dan naar 0495-494333 of stuur een email naar info@fitlife-budel.nl

 

 

Ik wil sterker worden
fixed-col-3-img1

Met krachttraining is alles mogelijk. Dit klinkt misschien overdreven, maar wie...

LEES MEER
Ik wil fitter worden
fixed-col-3-img1

Of je nu wilt afslanken, stress wil verminderen, je conditie wilt verbeteren...

LEES MEER
Ik wil afslanken
fixed-col-3-img1

Voor een effectieve vetverbranding is zowel cardio- als krachttraining nodig...

LEES MEER