7 DAGEN
GRATIS FITNESS

SCHRIJF U
SNEL IN!
Lees meer

Corona.

Wij zijn weer helemaal open!!

Met ingang van 25 januari zijn wij  weer helemaal geopend! Dus ook 's avonds en inclusief de groepslessen, kleedkamers, zonnebank en groepslessen.

We geven ook nog steeds online les wanneer je liever thuis traint. Bekijk de online groepslessen in de Fitlife app of hier op onze website. 

Ook nu weer doen wij er alles aan om jullie bij Fitlife en op afstand fit door deze tijden heen te coachen! 

Bekijk hieronder alle mogelijkheden om thuis fit te blijven:

Groepslessen

Je kunt weer gewoon jouw favoriete groepsles volgen! Daarnaast bieden we nog steeds de mogelijkheid aan om via Zoom de les gewoon vanuit je eigen woonkamer kunt volgen! Voor degenen die dit nog nooit gedaan hebben, hebben wij een korte uitleg zodat je weet hoe je thuis via Zoom de les kunt volgen! Klik hier voor alle uitleg! 

Meld je hier aan via de website of boek via de app op het rooster bij GROEPSLESSEN. Let op dat je de juiste variant van jouw les boekt (outdoor of online)!  Klik hier voor het lesrooster in PDF.  Bel naar 0495-494333 voor meer informatie of hulp bij het inloggen!

Persoonlijke schema's om thuis te trainen

Dus wil jij een op maat gemaakt schema voor thuis, stuur dan nu een mailtje naar info@fitlife-budel.nl of neem even telefonisch contact met ons via 0495 - 494333. Vermeld daarin de materialen die jij thuis ter beschikking hebt en de eventuele blessures waar wij rekening mee dienen te houden bij het maken een schema. Natuurlijk willen wij jullie conditie zoveel mogelijk op peil houden en jullie helpen je doelen te halen en behouden! Daarom hebben wij al onze instructeurs opgetrommeld en zij zitten allemaal voor jullie klaar om schema's te maken om thuis te trainen.

Je schema wordt automatisch toegevoegd aan je app. Je kunt vervolgens met jouw schema de oefeningen, met bijbehorende filmpjes, thuis uitvoeren! Mocht je nog geen gebruik maken van de app dan kunnen wij uiteraard het trainingsschema ook via de mail naar jullie toesturen!

FitsnacksTV: Workouts voor thuis

Fitlife heeft een samenwerking met FitsnacksTV. Dit is een online portaal waar jullie via Fitlife toegang tot krijgen. Dit portaal staat vol met workouts die jullie thuis kunnen uitvoeren. Hier kunnen jullie dan ook thuis yoga beoefenen, dansen en andere workouts doen. Klik hier voor de promo video hoe FitsnacksTV werkt! Fitlife betaalt deze licentie en als lid van Fitlife kun je hier gratis gebruik van maken! Deze vind je op het portaal van Fitlife de link naar de nieuwe Fitsnacks met de nieuwe toegangscode. Klik hier om naar ons portaal te gaan!

FITLIFE@HOME

In deze gratis groep geeft Fitlife je gratis Home workouts, Challenges, Tips & Online coaching. Zo kunnen jullie ook thuis fit blijven wanneer je niet in de sportschool traint. Meld je nu aan en nodig je vrienden en familie uit! Klik hier voor de Facebook groep! Met zijn allen Fit @ Home!

 

Ik wil sterker worden
fixed-col-3-img1

Met krachttraining is alles mogelijk. Dit klinkt misschien overdreven, maar wie...

LEES MEER
Ik wil fitter worden
fixed-col-3-img1

Of je nu wilt afslanken, stress wil verminderen, je conditie wilt verbeteren...

LEES MEER
Ik wil afslanken
fixed-col-3-img1

Voor een effectieve vetverbranding is zowel cardio- als krachttraining nodig...

LEES MEER