7 DAGEN
GRATIS FITNESS

SCHRIJF U
SNEL IN!
Lees meer

Corona.

Juist nu is Fitlife er voor jullie!

Naar aanleiding van de maatregelen ter bespreiding van COVID-19, zijn wij helaas verplicht om tot en met dinsdag 19 mei 2020 onze fitness & groepsles activiteiten te staken.
Omdat jullie gezondheid ook bij ons altijd voorop staat volgen deze maatregelen uiteraard op!

Alle maatregels voor Fitlife gelden vooralsnog t/m maandag 31 augutus 2020! Onder de afbeelding staan alle sportmogelijkheden!

Wat gaat er niet door?:

  • Je kunt geen gebruik maken van de kleedkamers & fitnesszaal. 

Wat gaat er wel door?:

  • Vanaf dinsdag 12 mei zijn er outdoor trainingen. Je dient hiervoor telefonisch of via de app te reserveren.
  • Vanaf donderdag 14 mei is de kinderopvang geopend. Klik hier voor alle info!
  • Vanaf maandag 18 mei zijn er diverse lessen online vanuit je eigen woonkamer te volgen.
  • Voor vragen kun je e-mailen naar info@fitlife-budel.nl. Telefonisch zijn wij vanaf maandag 18 mei doordeweeks bereikbaar van 8.30u tot 21.00u en in het weekend van 8.30u tot 13.00u. Je kunt niet binnenlopen voor vragen.
  • De snelbruiner is vanaf maandag 18 mei doordeweeks geopend van 8.30u tot 21.00u en in het weekend van 8.30u tot 13.00u. Je dient hiervoor telefonisch of via de app wel een afspraak te maken.
  • Personal Training Outdoor. Voor meer informatie hierover stuur een mail naar info@fitlife-budel.nl.

Wat kun je aan sport doen?

We hebben allerlei gave manieren gevonden om er voor te zorgen dat jullie ook de komende weken jullie doelen halen en behouden!

Fitness outdoor

Een van de nieuwe activiteiten in ons outdoor programma is de Fitness Outdoor. De les wordt net als de groepslessen gegeven op de parking en ook deze dien je vooraf te reserveren. Het is een vrije training waarin je zelf aan de slag kan of onze instructeurs volgt. Hiermee kan je eindelijk weer op kracht trainen!

In 45 minuten kan je zelf aan de slag met je gebruikelijke equipment, bijvoorbeeld dumbells, halters of kettlebells. Je kan natuurlijk ook de instructeur om hulp en oefeningen vragen. Hiermee kan je zelf je doelen bepalen, waarmee wij jou de goede richting in helpen.

De Fitness Outdoor komt bij slecht weer te vervallen. Voor alle ochtend outdoor lessen geldt dat we de dag ervoor om 18.00u melden of jouw outdoor training door gaat i.v.m. weersverwachtingen. Voor de avond lessen melden we je het dezelfde dag om 12.00u. Dit ontvang je door middel van een push bericht via de app en per mail.

Het nieuwe groepslesrooster staat hier al online op de website en de app, en naar verwachting kun je vanaf woensdag 13 mei lessen boeken! Klik hier voor de uitleg van alle lessen op onze website! Let op onze outdoor en online activiteiten zijn alleen beschikbaar voor leden met een actief abonnement. Wil jij graag je abonnement activeren stuur dan een mail naar info@fitlife-budel.nl

Groepslessen Outdoor en Online

Vanaf maandag 18 mei kun je de lessen XCORE, Power, Cycle en Challenge outdoor volgen en worden Balance, Yoga, Combinatics, 55+ Circuit, Zumba en Total Abs online gegeven. Klik hier voor de uitleg van alle lessen op onze website!

Deze lessen worden in een aangepaste variant gegeven. Dat betekent dat de lessen korter zijn dan jullie gewend zijn. Hierdoor hebben wij de ruimte alles weer schoon te maken en op te ruimen voor de volgende les. De outdoor lessen vinden alleen plaats indien het weer dit toelaat. Gaat de les niet door dan worden de lessen Power, XCORE en Challenge in een aangepaste variant online gegeven.

Voor alle ochtend outdoor lessen geldt dat we de dag ervoor om 18.00u melden of jouw outdoor training door gaat i.v.m. weersverwachtingen. Voor de avond lessen melden we je het dezelfde dag om 12.00u. Dit ontvang je door middel van een push bericht via de app en per mail.

Het nieuwe groepslesrooster staat hier al online op de website en de app, en naar verwachting kun je vanaf woensdag 13 mei lessen boeken! Klik hier voor de uitleg van alle lessen op onze website! Let op onze outdoor en online activiteiten zijn alleen beschikbaar voor leden met een actief abonnement. Wil jij graag je abonnement activeren stuur dan een mail naar info@fitlife-budel.nl

NIEUW per 1 mei! De Stappen Challenge!

Na het succes van de Ab Challenge van afgelopen jaren komen we nu met een nieuwe challenge! De StappenChallenge is een uitdaging waarbij je in mei een maand lang iedere dag meer stappen maakt. En dat kan uiteraard ook gewoon lekker rondom je huis!

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat je een goed, actief leven hebt wanneer je tenminste 10.000 stappen per dag zet. Uit het onderzoek kwam ook dat de meeste mensen maar 6.000 stappen per dag zetten. Tijdens de Corona maatregelen daalt dit zelfs gemiddeld naar 4.500. Wanneer we meer bewegen, is dit beter voor onze gezondheid en stimuleert het bijvoorbeeld ons afslankproces. Maar je zou er ook tot 7 jaar langer door kunnen leven!

Ga naar onze FITLIFE@HOME Facebookgroep voor een uitleg van de Stappen Challenge en de kalender hoeveel stappen je dagelijks moet maken. Meld je hier aan voor de groep en klik op ‘Bestanden’ in het menu.

Je krijgt via onze speciale Facebook groep iedere dag jouw dagelijkse oefeningen toegestuurd! Ook niet-leden van Fitlife mogen meedoen!
We starten 1 mei dus meld je hier aan bij de groep op Facebook! 

Ga met ons de uitdaging mee aan! Allemaal gezond & fit tijdens Corona!

Live Fit talks!

Vanaf 16 april staat het Fitlife team iedere dag live klaar voor al jouw vragen over sporten, bewegen en voeding.

Hiervoor hebben wij speciaal een Fit Talks voor jullie ingericht.
Hierbij kun je een 1 op 1 afspraak inplannen met 1 van onze coaches. Sandra, Hans en Elea staan klaar voor alle jullie vragen op het gebied van sporten en bewegen en Christel beantwoordt al jullie vragen over gezond eten en afvallen! Alle afspraken vinden plaats via een online video call, mocht je hier niet aan uitkomen dan kan het natuurlijk ook altijd telefonisch.

Voor de video calls gebruiken we Zoom, dit is gratis te installeren als app op jouw telefoon of computer. Let op: Maak je gebruik van een computer dan dient deze wel voorzien te zijn van een camera en microfoon. Deze zijn op je telefoon altijd standaard geïntrigeerd. Je hoeft geen account aan te maken op Zoom om deel te nemen.

Hoe werkt het?
Je kunt via de app of de site deze Fit Talks inboeken net als groepslessen.
Hiervoor ga je naar de Fitlife app op je telefoon of je gaat naar onze website waar je inlogt met je gegevens. Vervolgens volg je de onderstaande stappen:

1. Zorg dat je vooraf Zoom installeert op je telefoon of op je computer

2. Doorloop vervolgens onderstaande stappen
• Ga naar de Fitlife app of naar onze site
• Klik op rooster
• Zoek een Fit Talk op een dag en tijdstip van jouw keuze
• Je klikt op deze Fit TalksVervolgens klik je op reserveren, jouw Fit Talks staat nu gereserveerd
• Op de dag en tijdstip ga je terug naar de app
• Je gaat naar rooster in de app en daar klik je op jouw afspraak
• Dan opent zich jouw afspraak
• In het grijs zie je een website link staan
• Je selecteert de link en dan wordt je automatisch doorverbonden met Zoom
• Vervolgens wacht je tot de verbinding tot stand komt
• Let op dat je Zoom toegang geeft tot jouw camera en microfoon
• Vervolgens zie je de coach van jouw Fit Talks in beeld verschijnen

3. Mocht dit allemaal niet lukken of heb je plan je het gesprek liever telefonisch? Boek dan een afspraak in en stuur een mail naar info@fitlife-budel.nl dat je deze telefonisch wenst. Wij nemen die dag dan telefonisch contact met je op!
Mocht je er niet aan uitkomen neem dan telefonisch of per mail contact met ons op, wij helpen je graag vooruit!

Persoonlijke schema's om thuis te trainen

Natuurlijk willen wij jullie conditie zoveel mogelijk op peil houden en jullie helpen je doelen halen en behouden! Daarom hebben we al onze instructeurs opgetrommeld en zij zitten allemaal voor jullie klaar om schema's te maken om thuis te trainen.Natuurlijk willen wij jullie conditie zoveel mogelijk op peil houden en jullie helpen je doelen halen en behouden! 

Dus wil jij een op maat gemaakt schema voor thuis, stuur dan nu een mailtje naar info@fitlife-budel.nl of neem even telefonisch contact met ons via 0495 - 494333. Vermeld daarin de materialen die jij thuis ter beschikking hebt en de eventuele blessures waar wij rekening mee dienen te houden bij het maken een schema.

Je schema wordt automatisch toegevoegd aan je app. Zolang de maatregelen  van kracht zijn plannen wij automatisch jouw schema door!  Je kunt vervolgens met jouw schema de oefeningen, met bijbehorende filmpjes, thuis uitvoeren! Uiteraard zullen wij het trainingsschema ook via de mail naar jullie toesturen!

@Home trainingen

Naast de persoonlijke schema's die onze instructeurs voor jullie opgesteld hebben en nog steeds opstellen, hebben wij nu ook een aantal @home workouts in de app staan. Dit zijn standaard thuis trainingen die met minimaal materiaal thuis kunnen worden uitgevoerd.

Daarnaast hebben onze instructeurs hier twee @home trainingen aan toegevoegd.
De Fitlife @home thuiswerken, voor alle mensen die thuis veel achter de computer zitten en de Fitlife @home Milon. De laatste is een trainingsschema die de oefeningen van de Milon vervangt.

Hoe werkt het?
Als je in de app naar workouts gaat en vervolgens in de zoekfunctie op @home zoekt kom je bij alle trainingen uit.
Klik op de training naar keuze en klik vervolgens op 'plan deze workout' en kies voor eenmalig of herhalend.
Kies je voor herhalend selecteer dan de duur van je training en de trainingsdagen.
Mocht je er niet aan uitkomen neem dan telefonisch of per mail contact met ons op, wij helpen je graag vooruit!

FitsnacksTV: Workouts voor thuis

Fitlife is een samenwerking aangegaan met FitsnacksTV. Dit is een online portaal waar jullie via Fitlife toegang tot krijgen.
Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle. FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen.

Fitlife betaalt deze licentie en als lid van Fitlife kun je hier gratis gebruik van maken

Jullie hebben 17 maart een nieuwsbrief ontvangen waarin staat hoe je je kunt aanmelden? Nieuwsbrief niet gehad of moeite met aanmelden? Email naar info@fitlife-budel.nl en wij helpen je verder!
Klik hier voor de promo video hoe het werkt!

Online voedingsadvies van Fitlife

Zie jij de weegschaal ook stijgen door het minder sporten en het meer eten in deze periode tijd? Laat dan nu online jouw voeding controleren via onze Food App!Wat moet je hiervoor doen? Stuur een mail naar info@fitlife-budel.nl of bel naar 0495-494333!

Christel gaat dan voor je aan de slag met je voedingsplan en controleert deze online, zodat ze je tips en adviezen kan geven om ook in deze tijd je gewicht op peil te houden!
Zij neemt dan contact met je op om je advies te geven!

Home workout of the day!

Via onze Social Media kanalen brengen we jullie elke dag op de hoogte van onze Home workout of the Day! Een training die je thuis kunt uitvoeren en waar je geen materiaal voor nodig hebt! Uitdagende trainingen die je op elk niveau kunt uitvoeren!

Volg jij ons nog niet via Social Media? Klik dan hier voor Facebook en hier voor Instagram!

Lokale ondernemer

Als laatste willen we jullie er aan herinneren dat ook wij gewoon een kleine lokale ondernemer zijn die zich het hele jaar 100% inzet om er voor te zorgen dat jullie nog fitter en actiever worden.

We noemen ons dan ook met trots ‘Het centrum met hart voor jou!

We hopen dat we op jullie steun en liefde mogen rekenen in deze bijzondere tijden!

Namens het team van Fitlife Budel:
Zorg goed voor jezelf en laten we vooral ook goed voor elkaar zorgen! Samen staan we sterk!

Ik wil sterker worden
fixed-col-3-img1

Met krachttraining is alles mogelijk. Dit klinkt misschien overdreven, maar wie...

LEES MEER
Ik wil fitter worden
fixed-col-3-img1

Of je nu wilt afslanken, stress wil verminderen, je conditie wilt verbeteren...

LEES MEER
Ik wil afslanken
fixed-col-3-img1

Voor een effectieve vetverbranding is zowel cardio- als krachttraining nodig...

LEES MEER