7 DAGEN
GRATIS FITNESS

SCHRIJF U
SNEL IN!
Lees meer

Corona.

Juist nu is Fitlife er voor jullie!

Extra Corona maatregelen t/m 9 november 2020

We blijven open. Dat is goed nieuws!
De fitness en reguliere groepslessen gaan door omdat bij Fitlife er niet meer dan 30 leden in een ruimte zijn en er overal 1,5 meter tussen de deelnemers is. De bokslessen zullen als enige lessen in deze periode niet doorgaan.

De kleedkamers en douches mogen in deze periode niet gebruikt worden. Bij de bar kun je deze weken helaas geen eten of drinken krijgen. Vul je flesje of bidon dus thuis met water.  We hebben lockers in het baliegedeelte. Naar het toilet gaan kan bij de entree of boven bij de groepsleszaal.

Tijdens deze gedeeltelijke lockdown blijven we jullie ook online begeleiden! Veel van onze groepslessen kun via Zoom je vanuit thuis volgen!
Ook posten we iedere dag oefeningen en tips in onze gratis Facebookgroep FITLIFE@HOME: http://tinyurl.com/FITLIFE-HOME

Fitlife Budel is een door NL Actief erkende veilige Sportschool, en wij volgen alle maatregelen sinds deze na de heropening zijn opengesteld maximaal op.
Wij heten iedereen dus van harte welkom om de komende wintermaanden in de veiligste sportschool van de regio te komen sporten!

Algemen Corona maatregelen

Per 1 juli kun je ook bij Fitlife weer binnen sporten! Bekijk hier wat wij er allemaal aan doen om jullie op een veilige manier binnen bij Fitlife te laten trainen.
We hebben ook een Corona Tour filmpje gemaakt, klik hier om deze te bekijken!

Zo dient iedereen via de app vooraf een korte vragenlijst in te vullen met betrekking tot eventuele corona klachten. Mocht je corona gerelateerde klachten hebben dan verzoeken wij jou om thuis te blijven. Daarnaast worden de volgende maatregelen getroffen om jullie op een veilige en gezonde manier te laten sporten binnen Fitlife:

• Bij binnenkomst dient iedereen zijn handen te desinfecteren. Hiervoor heeft Fitlife twee speciale automatische touch free dispensers bij de ingang hangen.
• Voor deelname aan fitness en groepslessen dien je vooraf te reserveren. Voor de fitness zijn er tijdsblokken die kunt reserveren. Zo kunnen we checken of jij ziek bent geweest!
• Alle materialen dienen door de sporter schoongemaakt te worden na gebruik. Uiteraard zorgt het team van Fitlife er voor dat gedurende de dag alle materialen met regelmaat extra schoongemaakt worden. Daarnaast maken we veelvuldig de klinken en het sanitair schoon gedurende de dag!
• Het bargedeelte, de kleedkamers en de hele fitness zijn ingericht op de 1,5m samenleving. Dat betekent dat alle apparaten op 1,5m afstand van elkaar staan, zodat er voldoende ruimte is om veilig te trainen.
• Er zijn looproutes aangebracht door het hele pand. Deze dien je te volgen zodat de 1,5m kan worden gewaarborgd.
• Het balie gedeelte is voorzien van plexiglas om jullie en onze medewerkers te beschermen. We serveren weer gewoon drankjes en appels.
• Je kunt je gewoon bij Fitlife omkleden en de lockers gebruiken.

We zijn er helemaal klaar voor!! Heb je nog vragen? Email naar info@fitlife-budel.nl, bel naar 0495-494333 of spreek ons aan! Wij staan voor je klaar!

Extra diensten

We blijven ook na 1 juli volop extra diensten aan. Zo kiezen we er bewust voor om bijna alle lessen of buiten of online te geven, zodat ook de kwetsbare doelgroepen zich comfortabel voelen!
Ook blijven we jullie op tal van manieren extra (online) stimuleren.

Groepslessen Outdoor 

We blijven tal van lessen bij mooi weer outdoor geven. Ons lesrooster staat hier al online op de website en de app, je kunt deze activiteiten al boeken! Klik hier voor de uitleg van alle lessen op onze website! Voor alle ochtend outdoor lessen geldt dat we de dag ervoor rond 18.00u melden of jouw outdoor training door gaat i.v.m. weersverwachtingen. Voor de avond lessen melden we je het dezelfde dag rond 12.00u. Dit ontvang je door middel van een push bericht via de app en per mail.

Groepslessen Indoor en Online

Vanaf 1 juli  kun je de lessen Balance, Yoga, Combinatics, XCORE, Power, & Zumba online volgen waneer deze indoor worden gegeven. Ons rooster staat hier al online op de website en de app, je kunt deze activiteiten al boeken! Klik hier voor de uitleg van alle lessen op onze website! 

Fitlife@Home

In deze groep geeft Fitlife Budel je gratis Home workouts, Challenges, Tips & Online coaching.
Onder andere vind je in de Fitlife@Home Facebookgroep een nieuwe maandelijkse challenge! In deze challenge verbeter je jouw lichaam iedere dag met kleine stapjes. 

Daarnaast posten wij dagelijks een Workout of the Day in deze groep. Dit is een workout die je thuis zonder fitness materialen kunt uitvoeren. Elke dag leggen wij de nadruk op andere spiergroepen, zodat je aan het einde van de week een volledige workout thuis hebt gedaan.
Verder zijn wij druk bezig met nieuwe tips, online coaching sessies en challenges om jullie ook de komende periode thuis fit en gezond te houden.

De Fitlife@Home groep is voor iedereen toegankelijk. Dus nodig ook je familie en vrienden uit via Facebook om zich aan te melden voor de Fitlife@Home groep. Zo blijf niet alleen jij fit, maar ook alle mensen om je heen!

Mocht je nog geen lid zijn van onze Fitlife@Home facebookgroep meld je dan hier om je aan te melden!
Ga met ons de uitdaging mee aan! Zo kunnen jullie ook thuis fit blijven wanneer je niet in de sportschool traint.
Meld je nu aan en nodig je vrienden en familie uit!  Met zijn allen Fit @ Home!

FitsnacksTV: Workouts voor thuis

Fitlife is een samenwerking aangegaan met FitsnacksTV. Dit is een online portaal waar jullie via Fitlife toegang tot krijgen.
Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle. FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen.

Fitlife betaalt deze licentie en als lid van Fitlife kun je hier gratis gebruik van maken! Ook na 1 juli!

Kortingscode nog niet gehad of moeite met aanmelden? Email naar info@fitlife-budel.nl en wij helpen je verder!
Klik hier voor de promo video hoe het werkt!

Live Fit talks!
Het Fitlife team staat iedere dag live klaar voor al jouw vragen over sporten, bewegen en voeding.

Hiervoor hebben wij speciaal een Fit Talks voor jullie ingericht. Hierbij kun je een 1 op 1 afspraak inplannen met 1 van onze coaches. Sandra, Hans en Elea staan klaar voor alle jullie vragen op het gebied van sporten en bewegen en Christel beantwoordt al jullie vragen over gezond eten en afvallen! Alle afspraken vinden plaats via een online video call of live bij Fitlife wanneer je dat wenst.
Bel naar 0495-494333 om jouw Fittalk in te plannen!

Persoonlijke schema's om thuis te trainen

Natuurlijk willen wij jullie conditie zoveel mogelijk op peil houden en jullie helpen je doelen halen en behouden! Dit kan ook thuis waneer je niet naar Fitlifge kunt komen!
Dus wil jij een op maat gemaakt schema voor thuis, stuur dan nu een mailtje naar info@fitlife-budel.nl of neem even telefonisch contact met ons via 0495 - 494333. Vermeld daarin de materialen die jij thuis ter beschikking hebt en de eventuele blessures waar wij rekening mee dienen te houden bij het maken een schema.

Je schema wordt automatisch toegevoegd aan je app. Zolang de maatregelen  van kracht zijn plannen wij automatisch jouw schema door!  Je kunt vervolgens met jouw schema de oefeningen, met bijbehorende filmpjes, thuis uitvoeren! Uiteraard zullen wij het trainingsschema ook via de mail naar jullie toesturen!

@Home trainingen

Naast de persoonlijke schema's die onze instructeurs voor jullie opgesteld hebben en nog steeds opstellen, hebben wij nu ook een aantal @home workouts in de app staan. Dit zijn standaard thuis trainingen die met minimaal materiaal thuis kunnen worden uitgevoerd.
Daarnaast hebben onze instructeurs hier twee @home trainingen aan toegevoegd.
De Fitlife @home thuiswerken, voor alle mensen die thuis veel achter de computer zitten en de Fitlife @home Milon. De laatste is een trainingsschema die de oefeningen van de Milon vervangt.

Hoe werkt het?
Als je in de app naar workouts gaat en vervolgens in de zoekfunctie op @home zoekt kom je bij alle trainingen uit.
Klik op de training naar keuze en klik vervolgens op 'plan deze workout' en kies voor eenmalig of herhalend.
Kies je voor herhalend selecteer dan de duur van je training en de trainingsdagen.
Mocht je er niet aan uitkomen neem dan telefonisch of per mail contact met ons op, wij helpen je graag vooruit!

Namens het team van Fitlife Budel:
Zorg goed voor jezelf en laten we vooral ook goed voor elkaar zorgen!
Samen staan we sterk! 
Juist nu zijn we er voor jullie!

Ik wil sterker worden
fixed-col-3-img1

Met krachttraining is alles mogelijk. Dit klinkt misschien overdreven, maar wie...

LEES MEER
Ik wil fitter worden
fixed-col-3-img1

Of je nu wilt afslanken, stress wil verminderen, je conditie wilt verbeteren...

LEES MEER
Ik wil afslanken
fixed-col-3-img1

Voor een effectieve vetverbranding is zowel cardio- als krachttraining nodig...

LEES MEER