7 DAGEN
GRATIS FITNESS

SCHRIJF U
SNEL IN!
Lees meer

Spinningmarathon 2019

februari 28, 2019

OPBRENGST SPINNINGMRATHON FITLIFE: € 7.770 OPGEHAALD VOOR BUULMOBIEL

De afgelopen maanden heeft fitnesscentrum Fitlife al aandacht gevraagd voor eenzame ouderen in Cranendonck. Door middel van het financieren van een Buulmobiel, een elektrisch karretje dat bestuurd wordt door vrijwilligers, willen ze ouderen uit hun isolement helpen. Zondag 24 februari was het dan eindelijk zo ver! Sporthal de Zuiderpoort was veranderd in een ware feestlocatie, waar in een American Dream thema gefietst werd! Deze arena bevatte een scala aan licht- en geluidseffecten van KSL Licht & Geluid uit Hamont. De deelnemers werden meegenomen op een reis door Amerika. Tijdens deze reis werden ze begeleid door cheerleaders, militairen, beautymissen & popsterren… Deze middag namen 150 deelnemers, onder leiding van het team van Fitlife, deel aan deze Marathon. Mensen kwamen uit de gehele regio met maar één doel, geld inzamelen voor de Buulmobiel! Dit goede doel is dit jaar gekozen in samenwerking met sociaal makelaar Willemien Zaeyen. En dat is gelukt! Er werd in totaal € 7.770,- opgehaald, waarmee de Buulmobiel gerealiseerd kan worden!

De marathon duurde 4 uur en stond bol van live zang- en dansacts. Er waren acrobaten, vuurwerk, komische acts, er werd live gezongen Tino Novelli en er was een indrukwekkende acrobatische tissue act door Niki van der Schuren. Ook werden er sportdemo’s gegeven door Fitlife en de dansers van de dansschool UC Dance dansten er op los. Het publiek en de fietser werden zo continue geëntertaind.

Dankzij Cranendonckse ondernemers was er voor iedereen een goodiebag en ieder uur een loterij voor de deelnemers en het publiek! Mede dankzij de 80 vrijwilligers stond na afloop het pastabuffet klaar voor de harde werkers! Het was een ware happening met een enorm WIJ-gevoel! Iedereen knokte samen voor 1 doel!

Namens Fitlife en de eenzame ouderen van Cranendonck: Alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers bedankt! Tot volgend jaar!