7 DAGEN
GRATIS FITNESS

SCHRIJF U
SNEL IN!
Lees meer

Ik wil afslanken.

Voor een effectieve vetverbranding is zowel cardio- als krachttraining nodig, alleen dan blijft de vetstofwisseling langer actief en worden er meer vetcellen geëlimineerd.

Cardiotraining

Als je op een gezonde manier wilt afvallen is cardiotraining, ofwel conditietraining belangrijk. Dit kost namelijk energie waarvoor het lichaam zijn koolhydraten en vetten moet verbranden. Hierdoor val je af en verbeter je de samenstelling van je lichaam.

Krachttraining

Naast een goede conditietraining is het ook belangrijk dat je je spieren traint. Alleen spieren kunnen vet verbranden. Elk grammetje gezonde spiermassa verbrandt calorieën. Ook als je uitrust en zelfs ’s nachts als je slaapt. Maar om dat te bereiken, moet je wel wat voor je spieren doen. Als je een goede krachttraining gedaan hebt raken je spieren eigenlijk een klein beetje beschadigd. Deze beschadigingen gaat het lichaam herstellen, dit kost natuurlijk ontzettend veel energie en deze energie haalt het lichaam uit zijn vetcellen. Goed nieuws dus als je wilt afvallen!

Voedingsadvies

Naast een goed trainingsschema zorgt Fitlife ook voor het juiste voedingsadvies. Onze voedingsdeskundige kijkt gratis jouw voedingsschema na en helpt je bij het vinden van je valkuilen. Indien je meer begeleiding wil bij het afvallen dan staat Fit & Slank voor je klaar om je het van het juiste eetpatroon te voorzien. De combinatie van een verandering van je voedingspatroon, een hoger energieverbruik en een goede krachttraining zorgt voor het gewenste resultaat en voorkomt het gevreesde jojo-effect.

Proefweek

Wanneer je bij ons een gratis proefweek aanvraagt beginnen we met een persoonlijke intake. Hierin kijken we welke combinatie van cardio- en krachttraining bij jouw sportniveau en tijdsschema past. Vraag meteen hier jouw gratis proefweek aan! Wij staan voor je klaar!

Ik wil sterker worden
fixed-col-3-img1

Met krachttraining is alles mogelijk. Dit klinkt misschien overdreven, maar wie...

LEES MEER
Ik wil fitter worden
fixed-col-3-img1

Of je nu wilt afslanken, stress wil verminderen, je conditie wilt verbeteren...

LEES MEER
Ik wil afslanken
fixed-col-3-img1

Voor een effectieve vetverbranding is zowel cardio- als krachttraining nodig...

LEES MEER