7 DAGEN
GRATIS FITNESS

SCHRIJF U
SNEL IN!
Lees meer

Fysiotherapie.

Binnen Fitlife wordt de fysiotherapie verzorgt door PECE zorg.

Over PECE zorg

PECE Zorg is gespecialiseerd in fysiotherapiesportfysiotherapiemanueel therapie en geriatrie fysiotherapie. We helpen mensen met (sub)acute of chronische klachten aan het bewegingsapparaat. Als bewegen moeite kost, is het belangrijk dat de behandeling van de klachten gebeurt in een open en ongedwongen sfeer. Een sfeer en een omgeving waarin u zich prettig voelt.

Die sfeer creëren wij in onze praktijken die gelegen zijn in het centrum van Eindhoven, op sportpark Eindhoven Noord en in het centrum van Weert en Budel. Hier hebben wij naast de behandelruimten en zeer volledig uitgeruste oefenzalen, de mogelijkheid om de behandelingen en trainingen in het sportpark voort te zetten.
Je dient hiervoor wel (telefonisch) een afspraak te maken bij Fitlife op 0495-494333

Sportfysiotherapie

PECE Zorg begeleidt recreatieve sporters en topsporters op weg naar hun herstel. En verder! De kennis en het netwerk van nationale en internationale specialisten en de ervaring in het begeleiden van topsporters gebruiken we dagelijks. Bij iedere patiënt.

Gratis intake

Voor alle leden van Fitlife geldt een GRATIS inloopspreekuur van 15 min. Voor een afspraak bel je naar 085-7823600 of email je naar info@paramedischexpertisecentrum.nl
Daarnaast kun je natuurlijk ook voor reguliere fysiotherapie terecht bij PECE zorg. Dus loop niet langer rond met die klachten en laat het team van PECE zorg en Fitlife je vooruit helpen! Bezoek hun website voor nog meer informatie: https://pece-zorg.nl/

Ik wil sterker worden
fixed-col-3-img1

Met krachttraining is alles mogelijk. Dit klinkt misschien overdreven, maar wie...

LEES MEER
Ik wil fitter worden
fixed-col-3-img1

Of je nu wilt afslanken, stress wil verminderen, je conditie wilt verbeteren...

LEES MEER
Ik wil afslanken
fixed-col-3-img1

Voor een effectieve vetverbranding is zowel cardio- als krachttraining nodig...

LEES MEER