7 DAGEN
GRATIS FITNESS

SCHRIJF U
SNEL IN!
Lees meer

Ik wil sterker worden.

Met krachttraining is alles mogelijk. Dit klinkt misschien overdreven, maar wie regelmatig een halter oppakt of op fitnessapparatuur traint, zal hiervan vele positieve effecten ondervinden. Tot ongeveer je twintigste levensjaar groeit je spiermassa vanzelf. Daarna moet je zelf zorgen voor het groeien van je spiermassa. Hiervoor moet je dus trainen. Wanneer je jouw spieren voortdurend traint houd je ze jong en zorg je er ook nog eens dat je gewrichten soepel en je botten stevig blijven. Daarnaast zorgen de spieren rondom je wervelkolom voor een goede houding en verminderen deze de belasting van de rug. Voel je je te oud om te trainen met gewichten? Helemaal niet nodig! Oude spieren bestaan namelijk niet. Alle spieren reageren op prikkels en zo kun je dus je spiercellen vernieuwen. Goed nieuws dus, want dit betekent dat je tot op hoge leeftijd sterker en fitter kunt worden.

Voordelen van krachttraining:

Sterke spieren maken het dagelijkse leven makkelijker. Het dragen en tillen van voorwerpen wordt eenvoudiger en je spieren geven meer stabiliteit en stevigheid.
  • Botten hebben weerstand nodig, door de druk neemt de hoeveelheid botweefsel toe. Er is dus geen beter middel tegen osteoporose dan krachttraining en ook je gewichten profiteren van krachttraining.
  • Training stimuleert het proces van het transport van voedingsstoffen en het afvoeren van afvalstoffen en daarnaast verstevigt je het bindweefsel. Hiervan profiteren al je innerlijke organen, maar vooral ook de huid!
  • Bij actieve spieren komen signaalstoffen vrij, deze zorgen voor de productie van adrenaline, serotonine en endorfine. Hierdoor schakelt je lichaam na de training over op een ontspanningsmodus.
  • En niet te vergeten. Een gespierder lichaam is strakker en mooier!

 Milon cirkel

Wil jij je lichaam sterker maken dan ben je bij Fitlife aan het juiste adres. Wij maken een persoonlijk trainingsschema wat geheel aansluit op jouw doelstellingen. Je kunt vervolgens via de Fitlife-app jouw programma en vorderingen bijhouden. Of je nu in de fitness traint of meedoet aan groepslessen wij hebben een passende oplossing voor iedereen. Ben je een beginnende fitnesser of heb je reeds fysieke beperkingen? EN wil je toch sterker worden? Denk dan aan de Milon Cirkel.

Gratis proefweek

Wanneer je bij ons een gratis proefweek aanvraagt beginnen we met een persoonlijke intake. Hierin kijken we welke combinatie van cardio- en krachttraining bij jouw sportniveau en tijdsschema past! Vraag meteen hier jouw gratis proefweek aan! Wij staan voor je klaar!

Ik wil sterker worden
fixed-col-3-img1

Met krachttraining is alles mogelijk. Dit klinkt misschien overdreven, maar wie...

LEES MEER
Ik wil fitter worden
fixed-col-3-img1

Of je nu wilt afslanken, stress wil verminderen, je conditie wilt verbeteren...

LEES MEER
Ik wil afslanken
fixed-col-3-img1

Voor een effectieve vetverbranding is zowel cardio- als krachttraining nodig...

LEES MEER