7 DAGEN
GRATIS FITNESS

SCHRIJF U
SNEL IN!
Lees meer

Spinningmarathon 2018

februari 28, 2018

RECORDBEDRAG: € 11.188 OPGEHAALD VOOR STICHTING A.L.S.

U heeft sinds eind 2017 de posters overal al kunnen zien hangen en zondagmiddag 25 februari om 13.00u was het dan eindelijk zo ver! Sporthal de Zuiderpoort was veranderd in een ware droomwereld, waar in een Fantasy World thema gestreden werd voor stichting A.L.S. ! Deze arena bevatte een scala aan licht- en geluidseffecten van KSL Licht & Geluid uit Hamont en de deelnemers werden meegenomen op een fantasievolle reis. Deze bracht hen naar sprookjesachtige bestemmingen waar echter ook de horrorwezens uit hun nachtmerries voorbij kwamen…

Deze middag namen 250 deelnemers, onder leiding van Marga, Élea, Linsey, en Christel van Fitlife, deel aan deze Marathon. Mensen kwamen uit de gehele regio met maar één doel, geld inzamelen voor de stichting A.L.S.! Dit goede doel is dit jaar gekozen omdat één van de leden van Fitlife hier persoonlijk mee te maken kreeg. En dat is gelukt! Er werd in totaal € 11.188,92 opgehaald!

De marathon duurde 4 uur en stond bol van live zang- en dansacts. Er waren acrobaten, vuurwerk, komische acts, zombies & er werd live gezongen door Silke van Niel & Tino Novelli. Ook werden er sportdemo’s gegeven door Fitlife en de kids van de dansschool UC Dance dansten er op los. Het publiek en de fietser werden zo continue geëntertaind.
Dankzij Cranendonckse ondernemers was er voor iedereen een goodiebag en ieder uur een loterij voor de deelnemers en het publiek! En mede dankzij de 80 vrijwilligers stond om 17.00 het pastabuffet klaar voor de harde werkers!

Het was een ware happening met een enorm WIJ-gevoel! Iedereen knokte samen voor 1 doel! Namens de stichting A.L.S. en Fitlife: Alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers bedankt! Tot volgend jaar!

Ben je benieuwd naar de foto’s? Of wil je volgend jaar meedoen?
Kijk dan op www.fitlife-budel.nl/spinningmarathon . Je vindt op de website vanaf woensdag de foto’s samen met de filmpjes. Deze komen ook op Facebook: www.facebook.com/FitlifeBudel