7 DAGEN
GRATIS FITNESS

SCHRIJF U
SNEL IN!
Lees meer

Fitnesstraining.

Fitness

Fitness is het trainen van je spieren met gebruikmaking van toestellen of losse gewichten, die naar eigen niveau ingesteld kunnen worden. Door fitnesstraining worden bloedsomloop, gewrichten en natuurlijk spieren getraind. De één traint om slanker te worden, de ander om gespierder te worden. Daarnaast maak je je lichaam sterker en kun je blessures verhelpen en voorkomen.

Cardio-Fitness

Het doel van cardio-fitness is om je hart en longfunctie te verbeteren en om daarnaast je basisconditie te verhogen. Ook kan er getraind worden op vetverbranding. Dit door het gebruik van o.a. crosstrainers, fietsen, loopbanden, roeiers, steppers en een crossrobics.

Functioneel trainen | byloth functioneel trainen

Functioneel trainen betekent dat je in iedere oefening alle spieren in het hele lichaam, en al zijn functies samen aanspreekt. Met als doel om een zo effectief mogelijk resultaat te behalen. Hierdoor kun je beter functioneren in je dagelijkse bezigheden. Dat klinkt heel ingewikkeld maar dat is het juist niet. Fitlife heeft in de fitnesszaal een speciale ruimte voorzien van diverse attributen zoals TRX, kettlebells en medicine balls om jouw functionele training zo effectief mogelijk te maken. Naast al deze attributen vind je in deze ruimte ook de Impulse Zone met battle ropes, een bokszak, monkey bars en nog veel meer! Het ideale toestel om het maximale uit je lichaam te halen tijdens een training. Deze 'speeltuin voor volwassenen' zoals het ook wel eens genoemd wordt, maakt fitness leuker en uitdagender.

Begeleiding

Beginners kunnen een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende intake. Op dat moment worden jouw medische gegevens en o.a. jouw bloeddruk, hartslag, vetpercentage, spieropbouw, stofwisseling en conditie geregistreerd. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk trainingsschema voor je opgesteld. Je wordt de eerste trainingssessies individueel begeleid en jouw specifieke programma wordt jou dan aangeleerd. Bij Fitlife vind je 7 dagen per week een gediplomeerd medewerker op de vloer die je persoonlijk advies kan geven tijdens je training. Niet enkel garandeert dit je veiligheid, ook wordt er op die manier extra aandacht gegeven om zo je persoonlijke doelen te behalen. Om je training nog efficienter te laten verlopen heeft Fitlife digitale trainingsschema's. Zo kun je makkelijk online of via de Fitlife-app op je telefoon je eigen trainingsprogramma volgen en jouw meetresultaten terugvinden.

Ik wil sterker worden
fixed-col-3-img1

Met krachttraining is alles mogelijk. Dit klinkt misschien overdreven, maar wie...

LEES MEER
Ik wil fitter worden
fixed-col-3-img1

Of je nu wilt afslanken, stress wil verminderen, je conditie wilt verbeteren...

LEES MEER
Ik wil afslanken
fixed-col-3-img1

Voor een effectieve vetverbranding is zowel cardio- als krachttraining nodig...

LEES MEER