7 DAGEN
GRATIS FITNESS

SCHRIJF U
SNEL IN!
Lees meer

Milon.

Milon Cirkel

Als enige in Budel pakt Fitlife uit met de laatste revolutie in de fitnesssector, de Milon Cirkel! De allernieuwste toestellen met een uniek concept dat 15x meer resultaat garandeert dan klassieke fitness en dit in slechts 35 minuten!

Begeleiding en rendement van jouw training was altijd al onze prioriteit en met dit concept tillen we dit op naar een nieuw en ongekend niveau. De Milon Cirkel is dé fitnessrevolutie voor iedereen die fitness snel saai vindt, die weinig tijd heeft of die het dieëten beu is. Ook de ervaren fitnesser zal verbaasd zijn over het trainingscomfort en de efficiëntie van de Milon Cirkel.

Word & Blijf Slank & Fit in 35 minuten met resultaatsgarantie!

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van zes verschillende volautomatische krachttoestellen en 2 maal 4 minuten conditietraining. In het midden van de cirkel staat een lichtzuil die aangeeft wanneer je naar het volgende toestel moet overstappen. Per toestel worden jouw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. De volledige training duurt slechts 35 minuten.

Voor wie is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is dé fitnessrevolutie voor de beginnende en de ervaren fitnesser. Voor hen die fitness eerder saai vinden, weinig tijd hebben of die het diëten beu zijn, is dit de gedroomde vorm van bewegen. Ook de ervaren fitnesser zal echter verbaasd zijn over het trainingscomfort en de efficiëntie van de Milon Cirkel.

Waarom jij de Milon Cirkel moet doen!

  • De Milon Cirkel is leuk en je krijgt geen kans om je te vervelen. De training duurt slechts 35 minuten en je wisselt continu van toestel.
  • Dankzij de chipkaart worden de toestellen persoonlijk op jou afgesteld en train je volledig op jouw eigen niveau.
  • Omdat je zo efficiënt traint, hoef je voor een optimaal resultaat slechts twee maal per tien dagen te trainen.
  • De Milon Cirkel stimuleert tot 15 maal meer de vetverbranding dan een gewone fitnesstraining.
  • De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om de spieren extra te belasten geeft dertig procent meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd.
  • Je traint zeer veilig. De automatische instelling en de elektronische beveiliging van de toestellen zorgen ervoor dat je jezelf niet kan forceren of blesseren.


Vraag vandaag nog jouw gratis proefweek aan!

Ik wil sterker worden
fixed-col-3-img1

Met krachttraining is alles mogelijk. Dit klinkt misschien overdreven, maar wie...

LEES MEER
Ik wil fitter worden
fixed-col-3-img1

Of je nu wilt afslanken, stress wil verminderen, je conditie wilt verbeteren...

LEES MEER
Ik wil afslanken
fixed-col-3-img1

Voor een effectieve vetverbranding is zowel cardio- als krachttraining nodig...

LEES MEER