7 DAGEN
GRATIS FITNESS

SCHRIJF U
SNEL IN!
Lees meer

Afvallen met warmtetraining.

Belly Attack

Trainen met de Belly Attack zorgt er voor dat er op effectieve wijze vet rondom de buik verbrandt. De Belly Attack werkt met infrarood dieptewarmte, hierdoor neemt de doorbloeding toe omdat het lichaam met alle macht de temperatuur gelijk wil houden met als gevolg dat er in de buikzone een vele malen betere doorbloeding plaatsvindt. Hierdoor neemt de vetverbranding toe. Daarnaast zorgt de infrarood er ook nog eens voor dat de ruststofwisseling verhoogd wordt. De Belly Attack is uitvoerig getest en heeft ook al veel resultaten geboekt. Infrarood in samenwerking met bewegen zorgt ervoor dat de vetcellen slinken. Hij is draadloos dus je kunt hem bij alle activiteiten gebruiken.

Hoe gaat het in zijn werk:

Als je gaat trainen met de Belly Attack is het de bedoeling dat je 3 keer per week, vier weken achter elkaar 45 minuten traint. De intensiteit wordt afgestemd op jouw fitheid. Je kunt hem gebruiken tijdens de fitness, Milon of jouw favoriete groepsles. Als lid van Fitlife kun je ook een Belly Attack abonnement nemen en heel het jaar met de Belly Attack trainen! Klik hieronder voor de video .

Leg Attack

Voor de probleemzones bij de billen en benen kun je bij Fitlife terecht voor de Leg Attack. De Leg Attack werkt met infrarood dieptewarmte, hierdoor neemt de doorbloeding toe, met als gevolg dat er bij de billen en benen een vele malen betere doorbloeding plaatsvindt. Hierdoor neemt de vetverbranding toe en zal de omvang van benen en billen afnemen. Daarnaast heeft de infrarood een positief effect op de cellulitis.

Hoe gaat het in zijn werk:

De Leg Attack is uitvoering getest en heeft ook al veel resultaten geboekt. Infrarood in samenwerking met bewegen zorgt ervoor dat de vetcellen slinken. Hij is draadloos dus je kunt hem bij alle activiteiten gebruiken. Als je gaat trainen met de Leg Attack is het de bedoeling dat je 3 keer per week, 4 weken achter elkaar 45 minuten traint. De intensiteit wordt afgestemd op jouw fitheid. Je kunt hem gebruiken tijdens de fitness, Milon of jouw favoriete groepsles.

Ik wil sterker worden
fixed-col-3-img1

Met krachttraining is alles mogelijk. Dit klinkt misschien overdreven, maar wie...

LEES MEER
Ik wil fitter worden
fixed-col-3-img1

Of je nu wilt afslanken, stress wil verminderen, je conditie wilt verbeteren...

LEES MEER
Ik wil afslanken
fixed-col-3-img1

Voor een effectieve vetverbranding is zowel cardio- als krachttraining nodig...

LEES MEER